Керамоти, Кавала и остров Тасос

Страхотно изкарване, пълноценна почивка, прекрасен плаж и гастрономически изживявания в Керамоти и района около него. Който търси спокойствие, храна и хотел на нормални цени, да отива към Керамоти- градче наподобяващо Приморско преди 30- 40 години. Може да почивате и на остров Тасос, но там е по-скъпо и по- населено, особено в Лименас. Толкова за сега .

Плажа на Керамоти

Нощна снимка от крепостта в Кавала

Керамоти - пред дома на нашите гръцки приятели

Красив залез - Лименас,остров Тасос

Be Sociable, Share!

6 мнения по „Керамоти, Кавала и остров Тасос

  1. Беше прекрасно! Благодаря ви на всички. Много те обичам, тате!

  2. Керамоти е страхотно място. Ако искате за научите повече за това градче и околностите му, посетете keramoti-info.com

  3. Тасос е екзотично място, но ако останеш повече от ден-два, на преден план излизат недостатъците му – малки плажчета, каменисто дъно, на места дори с остри скали. Като добавим и досадните морски таралежи, влизането в морето без специални обувки си е истинска руска рулетка. Като е тръгнал на море човек очаква пясъчен плаж и гостоприемно море. За мен Тасос не дава нито едното, нито другото. Виж ако идеш на екскурзия, тона е друго нещо. Засружана си, дори само да изядеш една рибен чорба в Лименас.

  4. Мая Калайджиева явно не е видяла много от Тасос. От южния край на острова има пясъчни плажове дълги с километри. Островът е много приятен за колоездене.

  5. Не, няма! Защото морски таралежи има само където дъното е скалисто, а на Керамоти са пясъчни плажове и няма скали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *